lauantai 31. tammikuuta 2015

Näyttelytarvike - postaus

Moikka! Ajattelin tehdä näyttelytarvikkeista postauksen teille, tässäpä se tulee!
En ottanut kaikkia tavaroita kuvattavaksi, vain ne mitä erityisesti käytän, ja mitä näyttelyissä mulla on mukana :)
Aloitetaan!

Käytän näyttelyissä tätä ihanaa käppänänami-pussia ♥ sitten tuossa on kaksi numerolapun pidikettä, ja numerolapputasku. Käytän enemmän tuota taskua, kun se on ainakin luotettava. Väreinä mulla on musta,pinkki ja tuo punainen. Tuo namipussi on maksanut n. 20euroa, pidikkeet 5-10euroa & tasku(t) n.5euroa.

Tässä on joitain mitä käytän joka viikko: Kumisetpompulat, trimmikone, pohjavillaveitsi, tupeerauskampa, karsta, sakset. Tässä ei ole kaikki mun trimmivälineet, ei todellakaan, mutta otin esimerkejä :)

Otin tähän vain nämä kaksi. Tuo toinen on takkujen selvittäjä- aine, joka kosteuttaa ja mielestäni myös tuuheuttaa turkkia. Suihkupullossa nyt vain vettä, mutta joskus kaatelen purkeista pulloihin joitain hoito-aineita. Tuo turkinselvitys-aine on maksanut 10euroa, ja tuo suihkupullo on Kuopion näyttelyistä, 5euroa.


Trimmiboxi, tarvikeboxi, miten sen haluaa kukin nimetä. Säilytän tuon sisällä oikeastaan kaikki nämä tavarat jotka tässä esittelen. Tuo on ihan hyvän kokonen, mutta ostan kyllä kesällä uuden,isomman. Ostin tuon Porvoon näyttelystä, hinta n. 30euroa.






Tässä on näyttelykansio. Siellä on arvosteluja, ja säilytän siellä myös koirien rokotustodistukset. Tuo on ostettu joskus alkuaikoina jostain näyttelyistä. Hinta oli n.5-10euroa.

Nämä glitter huput ovat Aavan korvahuput. Niiden tarkoitus on suojata korvakarvoja, käytän näitä lähes aina ulkona. Tuossa vieressä on Tytin jalkakarva suojat, ne suojaa hyvin karvoja, kun se on menossa esimerkiksi näyttelyyn. Otin kuvaan vain kaksi, mutta on niitä oikeasti neljä! Huput maksoivat n. 15euroa/kpl. Tossut oli muistaakseni 5euroa setti.




Toivottavasti piditte tästä postauksesta. Tulin juuri Suur-Savon kennelpiirin nuoriso-jaoston kokouksesta, olen jaostossa toista vuotta mukana. Suunniteltiin kaikkea kivaa tälle vuodelle, ja sain taas oman pestini tälle vuodelle. :) _Yritän_ huomenna mennä ulos kameran kanssa, ja napsia teille koirista kuvia.
Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!