sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kuulumisia & kuvia!

Moikka! Postausta ei ole tullut nyt vähään aikaan, kahdesta syystä: 1. Kun olen halunnut kirjoittaa teille, niin tällä meidän pöytäkoneella on ollut huono päivä, eikä se ole halunnut ladata kuvia tai muuta. 2. Ei ole oikein ollut mitään mistä kertoa, mutta nyt ajattelin höpistä.

Tosiaan, ei olla käyty näyttelyissä nyt vähään aikaan, nyyyh. Tämä kuukausi on aika hiljainen näin koirarintamalla, kun ei ole kun pari hassua näyttelyä.
Näyttelytreenit alkoivat taas, jes. Eli huomenna suuntaamme ainakin Tytin kanssa Pieksämäelle treenaa, en vielä tiedä otanko Aavaa ollenkaan mukaan ainakaan tänä kertana. Mun on pakko käydä Tytin kanssa kaikkialla, että saisin siltä sitä arkuutta vieraita ihmisiä kohtaan pois! Ajattelin käydä Tytin kanssa myös PITKÄSTÄ  AIKAA  myös tokossa. Katsellaan ;)

Ilmoitin tuossa alkukuusta itseni Villakoirien erikoisnäyttelyyn junnuihin. Esitän siellä myös keskarivillan, sekä isovillan :) Näyttely on 1.3 Lahdessa.
Sekä ilmoitin Aavan Kouvolan ryhmänäyttelyyn 7.3. Kuulemani mukaan, sinne on tulossa moni muukin tuttu fieldi. Tuomarina toimii: Riitta Niemelä. Saapi nähdä, onko meille sijoja jaettavissa ollenkaan Kouvolassa, mutta eihän sitä koskaan tiedä ;)
Tänään täytyisi ilmottaa Aava Lahti KV:seen, ja samalla myös ilmotan itseni sunnuntaille junnuihin. Näin alustavasti olen lupautunut esittämään lauantaina Aavan lisäksi myös snautseriuroksen, jos aikataulut antaisivat myöten.
Sunnuntaina junnuissa kisaan sileäkarvaisella kettuterrierillä, Ellillä ♥ Kisattiin Ellin kanssa viimeksi messarissa. Junnujen lisäksi mulla on esitettävänä pari russelia.
Lahdessa fieldit tuomaroi: Leif-Herman Wilberg, Norja.
Junnut puolestaan tuomaroi: Perttu Ståhlberg (SM-osakilpailu).

Ensi viikolla sunnuntaina meidän pieni hönttiäinen, eli tutummin Aava, täyttää jo vuoden! Onko siitä oikeasti kohta jo vuosi?
Ei oo kauaakaan niin Tyttikin täytää jo 2!

Mutta nyt, erittäin hyvää sunnuntaita kaikille, ja näin päivän jäljessä: Hyvää ystävänpäivää kaikille! Menkääs kaikki ulos ystävän/koiran/perheenjäsenen tai kameran kanssa, sillä ainakin täällä meillä on ihana auringon  paiste , ihana lenkkeily sää, mä lähden nyt nauttimaan siitä, ja ihanista talvisista kuvista!


Olen nyt höpöttänyt tarpeeksi joten; Palaillaan taas, ja annetaan nyt kuvien ja kuvatekstien puhua!

Tytin tyyli vakoilla puskan takana. Yrittää olla niin näppärä!









"Mä tuuuun"



Tytti tarkkailee pihapiiriä.
Aava pönöttää. On se aika nätti!





Aava..♥




Katse tulevaisuuteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!