sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Aava 1v!

Moi! Mä tossa viime postauksessa lupailin tehdä Aavasta tälläisen 1v- postauksen, ja tässä se nyt tulee! Tässä postauksessa kerron mm. kuluneesta vuodesta Aavan kanssa, ja tulevaisuuden tavoitteista. Eiköhän mennä suoraan asiaan, toivottavasti pidätte!


Aava tuli meille 18.4, jolloin se oli 7viikon & 6päivän ikäinen. Käytiin katsomassa pentuja kerran, ennen Aavan hakemista kotiin. Aava on Didilcom's Hen - kennelistä , ja kasvattaja on Jaana Kerman. Aavalla on 4siskoa, ja yksi veli.

Aava oli pentuaikana rauhallinen, ja hellyydenkipeä. Se oli heti jo meille tullessaan lähes kokonaan sisäsiisti, muistan kerran siivonneeni sen pissat lattialta!
Sillon kun se oli ihan pikkuinen, se kulki oikeastaan koko ajan mun sylissä :D
Ensimmäinen yö ei tuottanut mitään ongelmia, kaikki meni hyvin.


Aavan ensimmäinen päivä kotona!




Aavalla on aina ollut omatahto "minä itse"- meininki. Sille ei saa antaa periksi, koska sen jälkeen se rupeaa ns. hyppimään silmille!
Koska sillä on kova omatahto, niin sen koulutus ei ole ollut helppoa. On joutunut useaan otteeseen treenaamaan asioita, hiki hatussa. Näyttelyhommat se hanskaa hyvin, mutta esimerkiksi tokoa pitää treenata paljon, ennenkuin se alkaa näyttää hyvältä ;D
Aavassa parasta on sen iloinen luonne, se on tavallaan "aina tuulella". Sille pitää olla paljon tekemistä, ja se tykkää tehdä asioita!


Viime vuonna me kierrettiin aika paljon mätsäreitä, ja näyttelyitä, mutta mikäs siinä molemmat tykkää ;) Aava pärjäsi viime vuonna tosi hyvin, ja oon tosi ylpeä sen kehityksestä!
Tänä vuonna Aavalle on taas suunniteltu aika paljon näyttelyitä, ja yksi tavoitteista oisi lähteä Aavan kera muuallekkin näyttelyihin kuin vain suomeen, tarkoitan, että käytäisiin nyt kun se on vielä juniori. Erikoisempia tavotteita mulla ei tälle vuodelle ole. :)



Aava vahtii tonttia!

Aavan kanssa kesällä kerran! Hmm...Aavan ilme kertoo kaiken ;D


En ehkä kestä tuota ilmettä♥





Suunnittelin eilen, peseväni ja trimmaavani Aavan, mutta koska tuo ilma ulkona on ihan karsee, niin unohdan ainakin pesun. Ohjelmassa on nyt Aavan hiertontaa, ja herkkuja, ehkä kamutkin saa jotain ;)
Kuvia ei ollut paljoa, mutta toivon, että saitte tästä taas jotain uusia tietoja Aavasta!
Nyt, toivotan kaikille oikein hyvää sunnuntaita, ja te, joilla on nyt loma: Hyvää hiihtolomaa, nauttikaa ja levätkää! Ja te, ketkä menette huomenna koulun penkille: Hyvää kouluviikkoa, opiskelkaa! Haha, toivotan itselleni myös hyvää lomaa ;)
Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!