maanantai 5. tammikuuta 2015

Vihdoin!

                                                        Heippa!

Täällä kirjoittelee 13-vuotias tyttö Haukivuoresta. Ja että tekin ymmärtäisitte missä tämä "käpykylä" sijaitsee, niin autan vähän. Asun siis helposti selitettynä lähellä Mikkeliä!
Asumme lähellä keskustaa, taajamassa.  Kenen kanssa asun? Perheeni ja eläimiemme kanssa. Perheeseeni kuuluu Isä, Äiti & Veli, unohtamatta rakkaita eläimiämme. Meillä on 3 koiraa, sekä yksi kissa. Teen jokaiselle koiralle kyllä oman sivun, toivottavasti pääsen mahdollisimman pian sivujen kimppuun. Mutta, kerron kuitenkin jo hieman koiristamme. Aloitetaan vanhimmasta, eli meidän dramaattisesta mummo-koirasta,  Toscasta.  Tämä mummo on iältään vähän yli kahdeksan.  Jalka nousee ja muutenkin oikein virkeä on vielä. Niin, ja Toscahan on siis Kääpiösnautseri. Väriltään se on pippuri&suola. Tosca on aina välillä mukana postauksissa, mutta harvemmin kun nuo kaksi muuta. Selitän sitten Toscan sivulla. :)
Sitten mukaan tempaisee joukon kärpänen, Tytti! Se on kyllä mamman mussukka moneen lähtöön, vie tuhkatkin pesästä, hehheh... Tytti  on iältään hitusen vajaa 2 vuotta.
Tytti on myös rodultaan kääpiösnautseri. Väriltään valkoinen. Tytti on ahkerasti mukana postauksissa, se rakastaa olla kuvauksen keskipisteenä!  DIIVA...
Jottei meilläkään täällä olisi ikinä tylsää, niin onhan meillä Aava. Siinä varsinainen energia-pommi! No onhan se vielä niin nuorikin. Aava siis on n. 11 kuukautta. KÄÄK. Vastahan mä siivoilin sen pissapapereita?! ei sillä, ei mulla oo ikävä niitä aikoja :D
Aava  on rodultaan vähän harvinaisempi, se on fieldspanieli. Väriltään se on maksanruskea, sekä sillä on myös rinnassa valkoista. Aavakin on paljon mukana postauksissa, kun sekin omaa samat DIIVAN elkeet kuin Tytti. ;)
Tässä oli teille hieman infoa meistä!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!