keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Villaerkkaria...

Moikkamoi! Sunnuntai tosiaan vietettiin villakoirien erikoisnäyttelyssä, Lahdessa. Oltiin Lahdessa yhdeksän jälkeen, pakattiin kamat kasaan ja suunnattiin sisälle Messuhalliin.
Meidän seurana oli myös keskaripoika Retu, ja hänen omistajansa. Kun päästiin sisälle, nips naps, kuului joka suunnalta, tiedettiin että ollaan todellakin puudelinäyttelyssä ;)

Onnin kasvattajat oli jättäneet meille tilan, ja purettiin kamoja siihen. Olin itseasiassa vaihtanut mekon jo Heinolan ABC:llä, joten suuntasin suoraan isovillojen kehälle, ja aloitettiin pieni treenaaminen, jonka jälkeen Neea vietiin vielä trimmipöydälle. Kehä alkoikin aika nopeasti sen jälkeen, junnunarttuja oli 2, Neea ja sen sisko. Neea meni hienosti, ja olin tyytyväinen. Neea sai EH:n, josta olimme tyytyväisiä! Neea voitti luokkansa. :)

Neean kehän jälkeen meillä ei ollut muuta, kuin aikaaa...ihanaa. Syötiin kaikkea hyvää ja vietettiin aikaa. Onni, Retu & Onnin äiti, Minni, kävivät vuorotellen saksittavana. Aika kului kuitenkin aika nopeasti, ja pian kehässä alkoikin keskarit. Onni oli viimeinen valioluokan uros kehässä, valioita oli ehkä n. 7-10? Onni esiintyi kehässä todella hienosti, häntää heiluttaen. Onni sai ERIN:n, ja olin taas todella tyytyväinen ♥ Onni kuitenkin tippui 4 parhaan joukosta, joka oli jo vähän tiedossakin, koska tuomari piti pienemmistä keskareista.

Keskareiden jälkeen alkoi junnut, vanhempia ennen oli yksi nuoremmissa. Olin tietysti taas ensimmäinen vanhemmissa. Onni oli peloissaan/stressaantunut, ja meinkinki oli ihan erinlaista kuin taas rotukehässä oli. Tuomari taisi pyytää edestakaisin & kolmion ja seisotus. Muuten kaikki meni hyvin, paitsi liikkeissä häntä ei noussut. Tuomari otti 5 (?) jatkoon, mutta emme olleet siinä joukossa, mutta jatkoon pääsivät ihan huipputytöt! Arvostelussa 2 oli erinomaista, loput erittäin hyvää, kommenttina: "Hyvin tsempattu jännittävää koiraa", ainakin jotenkin tonne päin se oli :D

Katsoin junnut vielä loppuun, kaverini Tinja voitti, ja oli lopuksi myös päivän paras ♥
Junnujen jälkeen pakkasimme kamoja kasaan, moikattiin tutut ja lähdettiin ajamaan kohti kotia. Pysähdyttiin vielä Heinolassa syömässä. Olin kamalan väsynyt, mutta hyvillä mielin, tästä hyvä taas jatkaa! :)
PS. Tytillä oli eilen 2-vee synttärit, ja kyllä sitä taas lellittiin...♥

Nyt lähden vielä vähän siistimään Aavaa viikonloppua varten, katsotaan, postaanko vielä ennen viikonloppua. Hyvää loppuviikkoa kaikille, team Veera kiittää!
Kuvat saa nyt puhua ;)

Onni ♥ Häntäkin pystyssä!


Junnukehästä, Onnin kanssa.


Heilahtanut, liikekuvaa kehästä.


Neean kanssa posetusta kehien jälkeen.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!